avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imprejmuire teren
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imprejmuire teren

Stiti cumva daca am nevoie de acordul vecinilor pentru imprejmuirea unui teren?
Cel mai recent răspuns: maryo_69 , utilizator 14:05, 11 Octombrie 2008
Daca imprejmuiti pe banii dvs si nu existe conflicte ref limitele proprietatii, nu.
Prin certificatul de urbanism s-a cerut acordul vecinilor desi nu exista conflicte de nici un fel. Stiti un temei legal in sensul acesta? Multumesc
totusi ce imprejmuire vreti sa faceti? Pentru un gard ordinar nu ar trebui. Oricum, certificatele de urbanism cer acordul vecinilor pentru orice...
vrem sa imprejmuim un teren de aprox 3000 mp in vederea infiintarii in viitor a unui depozit de materiale de constructii. Deocamdata vrem doar imprejmuire si balastare mai incolo restul...
Referitor la gardul care separa doua proprietati invecinate opereaza prezumtia de
coproprietate. Prin urmare, gardul este considerat a fi in folosinta comuna, atat a dvs cat si a vecinilor respectivi.
Daca numai dvs aveti/veti avea suprafata imprejmuita, gardul se considera a fi numai proprietatea dvs.
Este benefic pt dvs sa faceti in scris acest acord al vecinilor, pentru ca apoi sa puteti evita eventuale reclamatii si probleme referitoare la acest subiect.

Benefit Consult

Alte discuții în legătură

Buna ziua! VKaty VKaty Buna ziua! 1. Pot construi imprejmuirea unui teren si o magazie in regie proprie? Evident, asta dupa ce voi obtine A.C. Am un vecin reclamangiu si ma astept ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ref. gard comun În certificat de urbanism, împrejmuirea ... SANTIER SANTIER Bună ziua! Ref. Gard comun În certificat de urbanism, împrejmuirea este data pe limita de proprietate. Vecinul nu este de acord să contribuie. ... (vezi toată discuția)