avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imprejmuire teren
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imprejmuire teren

Stiti cumva daca am nevoie de acordul vecinilor pentru imprejmuirea unui teren?
Cel mai recent răspuns: maryo_69 , utilizator 14:05, 11 Octombrie 2008
#-o:sorry: as dori sa ma bag in seama cu o problema si eu am vazut ce ati scris si chiar nustiu unde si la cine sa scriu in primul ran am masurat terenul pe care il am in zona crevedia nu de mult timp si am constatat ca am in fata pe toata deschiderea in loc de 32m 29m ca , cica restul sunt 3m pentru protectia civila intrebarea mea est sunt proprietar pe bucata de 3m ori 33 aproximativ 100mp am pierdut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! VKaty VKaty Buna ziua! 1. Pot construi imprejmuirea unui teren si o magazie in regie proprie? Evident, asta dupa ce voi obtine A.C. Am un vecin reclamangiu si ma astept ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ref. gard comun În certificat de urbanism, împrejmuirea ... SANTIER SANTIER Bună ziua! Ref. Gard comun În certificat de urbanism, împrejmuirea este data pe limita de proprietate. Vecinul nu este de acord să contribuie. ... (vezi toată discuția)