avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ref. Gard comun În certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ref. Gard comun În certificat de urbanism, împrejmuirea ...

Bună ziua!

Ref. Gard comun

În certificat de urbanism, împrejmuirea este data pe limita de proprietate. Vecinul nu este de acord să contribuie.
Cum pot sa procedez?
În cazul în care ajung în instanță, trebuie sa probez cu facturi, pv uri de receptie calitativa, diriginte, RTE, ref. Construcția acestuia? Pot fi și înscrisuri sub semnatura privata ref. La manopera? La materiale primesc factură, însă la manopera, mai greu.

Ce fel de actiune ar fi?
Un model de cerere de chemare în instanță îmi puteți da?

Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:30, 12 Octombrie 2024
nu e obligatoriu ca gardul sa fie construit/ platit de ambii vecini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea semnarii pv de receptie finala a unei case de catre un diriginte de santier clau1858 clau1858 Buna ziua Am o nelamurire legata de obligativitatea semnarii procesului verbal de receptie a casei de catre un diriginte de santier. Practic inspectorul ... (vezi toată discuția)
Modificare gard, autorizatie de construire expirata - ce pot face? mihai-giurgiu mihai-giurgiu Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil la care imprejmuirea / gardul nu corespunde cu ceea ce era prevazut in proiect. Imobilul a fost cumparat de la un ... (vezi toată discuția)
Este gardul o constructie? se supune condului civil art 612? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin ca construire fara autorizatie pe proprietatea mea. Am pus in executare sentinta definitiva cu executor. S-au delimitat proprietati ... (vezi toată discuția)