am fost casatorita 12 ani cu acte,sotul meu a avut un apartam.dobandit inainte de casatorie in timpul casniciei am vindut apartam.si am cumparat impreuna o casa ce sanse de cistig am eu la partaj pe aceea casa,mentionez ca avem si 2 copii care i am castigat si stam toti 3 la ai mei
daca sotul vrea sa rastoarne prezumtia de 50% din cota cuvenita fiecaruia din casa, va trebui sa dovedeasca ca o parte din suma a fost contributia proprie. si chiar daca, o cota tot veti avea, contactati un avocat si faceti partajul
sau cum pot eu sa l determin din punct de vedere judecatoresc sa stau eu cu copii pina la finalul partajului,el acuma sta la amanta si casa a inchiriato,ce pot face pt a nu o inchiria banii pe chirie ajung la el
Partaj
getbeget
sotul meu, se ocupa cu vanzare de masini second hand.
are bani stransi din aceste vanzari, insa acum ca urmeaza sa facem partaj, imi spune ca eu nu am cum sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
valentyna1
Buna ziua. Sunt casatorita de 2 ani si de la un timp sotul meu nu si mai respecta amgajamentul luat. Locuim intr o casa construita in timpul casniciei cu bani ... (vezi toată discuția)
Divort
luci6775
sunt casatorit de 8 ani sotia mea are un copil din prima casatorie si sm facut cu ea inca un copil , ea nu a lucrat niciodata, eu am avut un apartament si ... (vezi toată discuția)