avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura repreentare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura repreentare administrator

Sunt asociat impreuna cu cineva intr-o societate, fiecare cu 50%, celalalt partener fiind administrator. Ne-am certat, avem active imobilizate pe firma si celalalt asociat care este si administrator ma ameninta ca cedeaza printr-o procura administrarea societatii unei persoane dubioase si ca va avea astfel grija sa inchida magazinul nostru si sa-l inchirieze unui tert contra unei sume modice diferenta fiindu-i platita la negru.
Cum pot cere anularea aceste eventuale procuri de reprezentare si cum pot cere scoaterea actualului administrator din aceasta functie?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:00, 23 Februarie 2011
Prin instanta judecatoreasca. Si faceti asta cat mai curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala mmmmela mmmmela buna ziua, daca intr-o societate comerciala sunt 2 asociati 50%-50%,ambii administratori si unul dintre ei doreste a inchide societatea respectiva,a trimis ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma srl Balazs.M, Balazs.M, Buna ziua! Am o problema destul de mare. Acum 3 ani am infiintat un srl singura. Apoi am luat un partener in firma cu 50-50% si toate drepturile. Firma nu a ... (vezi toată discuția)
Problema mostenitori parti sociale ThomasT6 ThomasT6 Asociatul meu detinea 50%, a decedat de cativa ani. Dinaintea mortii lui ma ocupam doar eu de societate(magazin satesc) acesta neimpicandu-se deloc. Rudele ... (vezi toată discuția)