avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Oportunitati de cariera
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Oportunitati de cariera

ELSA Bucuresti lanseaza Drum in Drept, Ghid de cariera juridica si portal de recrutare pentru studentii la drept si tinerii juristi!
Intra pe drumindrept. ro, descarca Ghidul de Cariera, inscrie-te la newsletter pentru a fi primul care afla noutati despre lansarea site-ului si oportunitatile de cariera care i se potrivesc!

Ne intereseaza parerea ta! Nu te sfii sa trimiti comentariile, parerile tale si chiar sfaturile la adresa: calinamircea@ drumindrept. ro

Format tridimensional! Daca iti place ghidul in format electronic, o sa-l adori in format fizic. Asigura-te ca esti in Facultatea de Drept in decursul saptamanii viitoare si vino sa-ti iei exemplarul tau din Ghidul de Cariera Juridica Drum in Drept. Atentie, editie limitata!!!

Colaborari! ELSA Bucuresti cauta parteneriate si sponsori pe acest proiect. Daca sunteti interesati: promo@drumindrept.ro

www.drumindrept. ro
activelabs a scris:

Foarte binevenite astfel de initiative!

Studentii din ziua de azi au nevoie de sansa sa isi puna in valoare calabilitatile, sa gaseasca oportunitatile necesare de dezvoltare in cariera.

Mult succes cu ghidul in cariera respectiv!
Iulia

Iulia Sara, Career Counselor (GCDF), Trainer - Active Labs
Phone: (+4) 0365 429 618
Fax: (+4) 0365 810 513
Mobile: (+4) 0745 603 278
Email: iulia.sara@activelabs.ro
www.activelabs.ro
helping you uncover your best!



DEPARTAMENTE - RU


Activitatea ELSA Bucureşti se desfăşoară în departamente regăsite în structura tuturor grupurilor locale. Deşi au denumiri specifice, în funcţie de rolul lor, aceste departamente au o strânsă colaborare şi realizează acţiuni conjugate prin care se pun în practică proiectele ELSA.



RESURSE UMANE (RU)

Din faptul ca ELSA este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, şi nonprofit, bazată pe voluntariat, reiese ca resursele cele mai importante ale acesteia sunt cele umane: studenţii la drept şi tinerii jurişti animaţi de spiritul ELSA: „împreună spre o lume mai dreaptă”.

Dacă ELSA per ansamblu priveşte toţi studenţii, departamentul Resurse Umane, cel de-al doilea departament de susţinere pentru organizaţie, se canalizează pe motivarea membrilor ELSA, pornind de la recrutarea acestora şi continuând cu integrarea şi instruirea acestora prin training-uri.

ACTIVITATI ACADEMICE (AA)

Prin departamentul Activităţi Academice, ELSA contribuie direct la educaţia juridică. De asemenea, oferă studenţilor în drept şi tinerilor jurişti atât oportunităţi de a învăţa despre alte culturi juridice în spiritul dialogului critic şi al cooperării ştiinţifice, cât şi oportunităţi de a avea o perspectivă internaţională asupra dreptului şi de a-şi dezvolta abilităţile profesionale.

Activităţile academice sunt împărţite în:
• Literatură Juridică (Legal Writing): Selected Papers on European Legislation, Concursuri de eseuri;
• Studii Externe (Studies Abroad): Study Abroad Programme, Guide to Legal Studies in Europe;
• Cercetare Juridică (Legal Research): Legal Research Group, Legal Research Programme;
• Teorie şi Practică (Bridging Theory and Practice): Moot Court Competition, Legal Debates, Lawyers at Work;
• Explorări Juridice (Legal Explorations): Lectures&Panel Discussions


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student caut cabinet avocatura pentru colaborare FarFromSane FarFromSane Buna ziua, Numele meu este Catalin Bucsan , sunt student in anul IV la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano - Americane si m-am gandit sa ... (vezi toată discuția)
Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Ce mai spera oamenii sa faca cu avocatura??? Iulian81 Iulian81 Stateam si ma intrebam... ce o fi oare cu atatia absolventi de Drept care se napustesc pentru meseria aceasta de avocat?? Oare nu sunt destui avocati? Cel ... (vezi toată discuția)