avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna seara. Angajatorul mi-a eliberat o adeverinta de salariat, dar fara numarul de zile de concediu medical,desi l-am anuntat ca voi intra in concediu medical ca am probleme de sanatate( sarcina cu probleme) . Pot sa imi iau fara aceea adeverinta ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
pydy03, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:56, 24 Februarie 2011
Dar ati avut concediu medical in ultimele 12 luni?
Daca nu ati avut nu avea ce sa va treaca.
Nu , nu am avut concediu medical . Asa mi-a cerut medicul sa se mentioneze zilele de concediu ( respectiv ca nu am avut nici o zi de concediu medical ) .
1. Daca nu ati avut concediu medical, sa scrie pe adeverinta: "in ultimele 12 luni nu a avut nici o zi de concediu medical".
2. Daca va refuza luati imediat legatura cu ITM, sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta prin care se atesta statutul de asigurat khrik_1977 khrik_1977 buna ziua. am si eu o problema. sunt insarcinata in 7 luni si din cauza unor probleme medicale mi s-a recomandat concediu medical. pt acesta imi este necesara ... (vezi toată discuția)
Angajatori mai presus de lege isabelle fluturas isabelle fluturas Am o problema cu angajatorul meu: pe scurt, dupa cum am mai spus am o sarcina cu probleme, am avut 89 de zile de concediu, trebuia sa ma prezint in fata ... (vezi toată discuția)
Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)