avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cote de mostenire pentru copii din 2 casatorii diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cote de mostenire pentru copii din 2 casatorii diferite

Buna dimineata!
Am o cunostinta cu urmatoarea situatie familiala: un copil din prima casatorie si apartament proprietate personala cumparat inainte cu 3 ani de a doua casatorie. Are inca un copil din a doua casatorie; in timpul acestei casnicii au cumparat o casa si o masina. Daca Doamne fereste i se intampla ceva rau cunostintei mele, cum se impart bunurile intre cei doi copii si sot? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 15:48, 26 Februarie 2011
:offtopic:
Doamna avocat Romascanu este o persoana absolut deosebita si o profesionista exceptionala! I-am urmarit de-a lungul timpului raspunsurile clare si pe intelesul tuturor. :bow: :vishenka:
Deeeci, d-na Romascanu, am vrut sa scriu si despre umorul (duhul/hazul/spiritul) dvs, dar n-am vrut sa credeti ca sunt lingusitoare (mâglisitoare/ îmbunătoare/ măgulicioasa) cu moderatorii :">
:) :innocent::vishenka: multumesc :bow:
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la mostenire Emiliap Emiliap Doamna X, divortata, are un copil major, are frati si surori, se casatoreste cu domnul Y, vaduv, fara copii, are frati si surori. Amandoi au bunuri dobandite ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral romanik romanik Nu stiu daca asa se numeste, cand unul din parinti moare si trebuie facuta impartirea intre sotie si copii.Sotul mi-a murit si vrem sa stim cum se impart ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire marryy_lm marryy_lm multumesc anticipat celui care ma poate scoate dintr-un mare impas;am urmatoarea situatie: doi soti cumpara in timpul casatoriei un apartament.sotul a decedat ... (vezi toată discuția)