avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scrisoare recomandata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scrisoare recomandata



exista o lege care sa te pedepseasca daca nu ridici o scrisoare recomandata ???
Cel mai recent răspuns: eva_elfride , utilizator 00:17, 13 Octombrie 2009
Nu.
georderik a scris:

exista o lege care sa te pedepseasca daca nu ridici o scrisoare recomandata ???


Intr-adevar, nu exista o lege care sa sanctioneze asa ceva...dar...urmariti ceva anume? De exemplu, faptul ca dvs nu ati ridicat o recomandata care, sa spunem, continea un act pe care il puteati contesta intr-un anumite termen de la comunicare, nu inseamna neaparat ca termenul prevazut pentru contestare nu va incepe sa curga asa..sine die...

Mai bine spuneti-ne situatia dvs concret si ce va preocupa! Toate cele bune!
Nu!
Sa fie o notificare din partea Asociatiei de Proprietari prin care vi se aduce la cunostinta ca nu ati platit cotele la intretinere pe o anume perioada ?:D
Daca e asa, faptul ca nu ati ridicat scrisoarea recomandata nu o impiedica sa va actioneze in judecata pentru recuperarea sumelor restante.
Reveniti cu detalii:).
o recomandata care care sa imi ceara datele persoanei care a condus masina in afara localitatii.
eu daca nu primesc recomandata nu pot sti daca am incalcat legea sau nu???
In caz de refuz sau de necomunicare a datelor solicitate se va aplica sanctiunea prevazuta de art 102 alin 1 pct 14 din O.U.G nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, adica 9-20 puncte amenda.

Alte discuții în legătură

Abuz anaf catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu o problema ce pare sa fi atins un nivel national, ceva ce nu este in regula , foarte multi romani se plang ca se ... (vezi toată discuția)
Corespondenta persoana decedata mihacion mihacion Buna ziua, Poate nu e locul potrivit dar nu stiu unde anume sa postez. Astazi am primit in cutia postala un aviz de la posta pentru ridicarea unei scrisori ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)