avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Dupa ce imi expira si concediul ptr. cresterea copilului de 2 ani(am nascut in 2010),pot beneficia de ajutor de somaj?Trebuie sa mai lucrez o perioada?Daca angajatorul meu ma concediaza pe motive de restructurare a postului imediat ce revin la serviciu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:11, 24 Februarie 2011
Daca postul s-a restructurat da, beneficiati de somaj, imediat dupa revenirea la serviciu.
1. Daca postul dvs. este desfiintat atunci trebuie sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Daca va fi asa trebuie sa va acorde preavizul de 20 de zile lucratoare si apoi sa va concedieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - suspendare post _tania. _tania. Va rog mult daca poate cineva avizat sa imi lamureasca urmatoarea problema: Firma la care lucram inainte sa intru in concediul ingrijie copil urmeaza sa isi ... (vezi toată discuția)
Plecare in somaj dupa venirea din concediu maternal gabrriel_08 gabrriel_08 as dori sa stiu in ce conditii o pers. poate pleca direct in somaj (in caz ca permite contributiile ).dupa ce i se termina concediul maternal de 2 ani. sa ... (vezi toată discuția)
Concediere la expirarea concediului medical macelaru21 macelaru21 Buna ziua! Sunt angajat al une societati comerciale.De 2 luni sunt in concediu medical si voi fi pana la data de 31.12. Patronul firmei la care sunt angajat ... (vezi toată discuția)