Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind incetarea unui cim.
CIM ultima zi lucrata pe data de 31.01. In cazul asta care este data plecarii, 31 sau 01 luna urmatoare. Sunt persoane care spun ca data plecarii coincide cu ultima zi lucrata, dar sunt si persoane care spun ca data plecarii este 01 ale lunii urmatoare.
Data plecarii apare in D112 si e un camp care, in opinia mea, trebuie tratat cu maxima seriozitate, ca de altfel toate campurile din orice declaratie.
Multumesc frumos si o zi buna.
:offtopic:
Imi pare rau sa va spun , dar in conditiile unui atac la persoana inseamna ca nu se respecta Regulamentul de postare.
P.S.
nu sunt pe langa subiect ... chiar stiu foarte bine ce spun .. daca citeati mai bine raspunsurile mele .. chiar am facut precizare referitoare la data incetarii ... ceea ce v-am dat erau exemple pe care chiar dvs le-ati postat la modul general prin afirmatie comparativa intre programele de salarii, pareri ale ITM-ului etc.
chiar stiu foarte bine ce spun, corect, aveti dreptate si sunt convis de asta, dar este valabil pentru trecut. Azi, in opinia mea, nu ati fost concis, clar.
Indiferent de dialog, va doresc o seara buna, atat dvs, cat si domnului avocat de mai sus.