avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere spatiu comercial

Buna ziua,

Am inchiriat un spatiu comercial pe Decebal si proprietara imi impune un anumit contract la Enel, pentru o energie pe care eu nu o consum si eu nu am nevoie de asa ceva. Am dreptul sa imi aleg tipul de contract pentru Enel din moment ce eu platesc aceste facturi?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 12:57, 24 Februarie 2011
In calitate de nou beneficiar ar trebui sa incheiati un nou contract cu furnizorul ales de Dvs. si nu impus. In lipsa unui contract intre firma Dvs. si furnizor nici nu aveti cum sa decontati facturile, daca acestea sunt emise pe numele proprietarului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare energie termica ionll ionll Buna ziua ! . Societatea de distributie agent termic pretinde ,in instanta, unei societati comerciale ce detine un spatiu intr-un condominiu plata ... (vezi toată discuția)
Recalculare retroctiv factura enel - ilegal ? BX BX O proprietate avand contract social cu ENEL a fost vanduta in urma cu 5 ani catre un nou proprietar. Noul proprietar a primit recent notificare de a incheia ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial cu enel ContSters159316 ContSters159316 enel a facturat un consum pe ultimii 5 ani , dar a emis facturile acum , practic , facturile nu sunt prescrise , insa perioada facturata este partial ... (vezi toată discuția)