avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchirieri
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchirieri

Buna ziua!Am un prieten care e medic stomatolog,are cabinet,fiind persoana fizica independenta,si vrea sa inchirieze o tura,unor stomatologici proaspat absolventi.In afara de obligatiile legate de fisc,ce obligatii are acesta fata de Directia Sanitara(D.S.P)?Absolventii afirma ca au nevoie de o semnatura,pt.a obtine parafa plus codul,adica pe linga inchiriere sa fie mentionata o relatie de colaborare sau o conventie!Aceste aspecte nu incumba pina la urma si plata pt.pensii,sanatate si somaj,de catre persoana care vrea numai sa inchirieze spatiul,platind desigur,numai datoriile fiscale???Nu se ajunge practic,la o forma de angajare? Va multumesc anticipat pt.raspuns!

Alte discuții în legătură

Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Angajare medic stomatolog la cmi...cu contract colaborare? sssmihaela sssmihaela buna ziua, sotul meu este medic stomatolog si detine un cmi. I s-a oferit posibilitatea sa mearga sa profeseze in Franta, dar nu doreste sa suspende ... (vezi toată discuția)
Impozit din chirie donya donya BUNA ZIUA. SUNT NOUA PE FORUM SI VREAU SA VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINVA IN LEGATURA CU O PROBLEMA.TIN CONTABILITATEA LA UN CABINET DA AVOCATURA SI RECENT ... (vezi toată discuția)