Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe 23 am termen. Suntem la administrare probe, expertiza. Comitetul executiv si presedinta sustin ca nu au acte pe toata perioada si ei nu au legatura cu anii pt care nu au acte deoarece ei sunt alesi din noiembrie 2007. Perioada pt care i-am dat in judecata pt plata unor sume nedatorate este 2005-2007.
Expertul cere citarea conducerii asociatiei din 2005,2006.( instantei).
La interogatoriul formulat de mine si depus de asociatie la dosar ca raspuns, toate raspunsurile sunt:" Nu are legatura cu cauza."desi intrebarile sunt strict in legatura cu cauza( ex: intrebare- este adevarat ca nu aveti aprobarea AG pentru aplicarea de 0,2% penalizari?; este adevarat ca primaria a constatat ca penalizarile sunt incorect calculate?) La toate intrebarile mele au raspuns ca nu are legatura cu cauza.
Va rog sa ma sfatuiti cum si sub ce forma pot formula in scris catre instanta o hartie prin care sa arat ca raspunsul la interogatoriu este inexistent de vreme ce nu au scris nimic , si sa subliniez ca in conformitate cu legea , la momentul la care eu am dat asociatia in judecata reprezentantul ei legal in fata instantei este actualul presedinte ( care a formulat si intampinarea si a semnat-o) iar prin declaratia data fata de expert ca nu stie unde sunt actele din 2005-2006 si ca nu are nici o legatura cu acea perioada nu face decat sa arate ca gestiunea asociatiei nu a fost preluata si predata conform legii.
Vreau sa mentionez aceste lucruri in scris sa ramana la dosar si nu stiu cum sa formulez si ce titlu sa ii pun . Va rog....
Este evident ca raspunsurile la interogatoriu dovedesc reaua-credinta a piritei. Cum dv. aveti dreptul sa contestati hotarirea adunarii prin care vi s-au stabilit nelegal penalitati, asociatia, nu conteaza cine era si este presedinte, cel care reprezinta acum asociatia sau altul. Sustinerea ca nu gasesc actele aferente perioadei aratate de dv. nu oi poate exonera de obligatia de a raspunde instantei in ce mod v-a calculat penalitatile si pe ce baza. Asta urmeaza sa solicitati instantei, sa va raspunda in scris. Ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Prescriptie
otto2007
buna seara,
Asociatia pretinde restante pe listele de plata din ianuarie 2005 pentru un apartament. A introdus o actiune pt. recuperarea lor in 2007 , actiune ... (vezi toată discuția)