avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul caldura apartament debransat la o camera
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul caldura apartament debransat la o camera

buna ziua, as vrea sa stiu daca este valabil modul de calcul privind plata unui procent de 30% respectiv 50% din valoarea utila a unui imobil debransat. in cazul in care e debransat doar la 2 camere se calc raportat la suprafata respectivelor camere.
As vrea sa imi spuneti documentul oficial in care se specifica asta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:42, 24 Februarie 2011
Procentul de 30% se repartizeaza tuturor apartamentelor si se imparte pe cota-parte indiviza. Nu conteaza ca cineva este deconectat total sau partial sau deloc.

Aceasta este caldura "la comun".

- Ordinul 343/2010 al presedintelui ANRSC
- HG.1588/2007 cu Normele de aplicare a legii 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suport legal in care tevile de trecere in apartamente debransate sunt puse la calculul energiei termice iirina33 iirina33 Avem mari discutii in bloc. Proprietarii apartamentelor debransate nu vor sa plateasca si cota parte de caldura corespunzatoare tevilor de trecere prin ... (vezi toată discuția)
probleme cu plata caldurii la bloc nikoleta_steliana nikoleta_steliana Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, fara repartitoare si am centrala de apartament pe gaze. Neavand repartitoare repartizarea caldurii la noi in bloc se face pe ... (vezi toată discuția)
Calcul distributie energie termica vladbusca vladbusca Buna ziua As dori sa aflu cum sau dupa ce formula se calculeaza distributia energiei termice la pausal (fara repartitoare) pe o scara unde exista ... (vezi toată discuția)