Salutare, am patit-o anul trecut in luna octombrie la o petrecere intr-un loc public. Ma pregateam de plecare impreuna cu prietenul meu(stateam in zona barului), cand apare un tip la bustul gol. Ne uitam insistent la el, tipul vine la noi ne intreaba daca avem vreo problema, prietenul meu zice ca nu, eu zic ca da. Primesc un pumn in figura( tot ce-mi mai aduc aminte); ma aleg cu o fractura infundata a osului fruntii, spitalizare de 30 si ceva de zile, operatie. Am fost la INML, am solicitat expertiza medicala, am facut plangere la politie si acum astept.
As dori un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac pentru ca nu vreau sa-l las sa scape, bani de avocat nu prea am dupa toata incursiunea din spital... Pot solicita un avocat din oficiu? sau ar trebui sa las politia sa-si faca treaba?
Nu stiu ce am de facut, tot acest proces de interogare a martorilor, analiza a datelor s.a.m.d. este foarte lent. Orice sfat e binevenit
Agresiune!!
gigione01
Buna yiua!
Fratele meu a fost agresat de un cetatean si acum se afla internat la sectia de neurochirurgie ,intr-o clinica,cu diagnosticul pus imediat la ... (vezi toată discuția)