avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract prestari servicii intre un PFA si O FIRMA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract prestari servicii intre un PFA si O FIRMA

Se poate incheia un contract de presari servicii intre un PFA

Am o firma (suntem doi asociati) la care eu sunt administrator. Am inca valabila si autorizatia de PFA pe care am lucrat inainte
Intrebare: Pot face contract de prestari servicii in care eu ca PFA sa prestez servicii catre firma la care tot eu sunt administrator (si singura cu drept de semnatura pe contracte).

As dori niste prevederi legale.

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:10, 13 Aprilie 2011
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si administrator ramonastan ramonastan Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator la o firma (SRL) si detin in acelasi timp si autorizatie de PFA. As vrea sa stiu daca pot incheia ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen 6920 ? marylenacr marylenacr Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare la dumneavoastra, cunoscatorii: O firma X, care are ca obiect principal de activitate: 8559 - Alte forme de ... (vezi toată discuția)
Operator rsvti -pfa ARYON ARYON Buna ziua , ma numesc Pavel Florin sunt autorizat operator RSVTI din anul 2015 , in prezent activez cu contract de munca norma intreaga la ISPH . Intrebarea ... (vezi toată discuția)