avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parti comune imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parti comune imobil

LA REPARAREA FATADEI UNUI IMOBIL CU MAI MULTE ETAJE , CU SPATII COMERCIALE LA PARTER CU VITRINE PE TOATA SUPRFATA PARTERULUI ( CU INTRARI SEPARATE) .CINE PARTICIPA LA REPARAREA FATADEI ATAT LA PARTER CAT SI LA NIVELE SUPERIOARE ???? CARE ESTE BAZA LEGALA ?
multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:12, 25 Februarie 2011
Cheltuielile cu intretinerea si reparatia peretilor exteriori (fatada blocului) se repartizeaza pe cota indiviza (suprafata utila) tuturor apartamentelor si spatiilor cu alta destinatie din blocul/scara respectiva.
Baza legala este Legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari si HG 1588/2007 cu normele de aplicare a legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie fatada imobil arasgata arasgata Este normal ca la reparatia fatadei imobilului sa se imparta plata intre apartamente dupa cota parte indiviza, chiar daca apartamentele cu aceeasi cota parte ... (vezi toată discuția)
ReparaȚii zid exterior de rezistenȚĂ pe o scarĂ de bloc ContSters405989 ContSters405989 Vă rog sa încercați să analizați situația de mai jos și să îmi oferiți un răspuns, deoarece nu am găsit o soluție pe niciun forum sau site unde se ... (vezi toată discuția)
Varianta reparatie fatada andapopa andapopa Imobil cu 10 apartamente.Se hotaraste reparatia fatadei. Din 10 apartamente 9 apartamente voteaza ca modalitatea de plata sa se faca astfel: la fatada ... (vezi toată discuția)