avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate fumul ,gazele de la centrala pe lemne a vecinului va ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

fumul ,gazele de la centrala pe lemne a vecinului va mai deranjeaza?

ma adresez celor care au avut aceasta problema.ati reusit sa o rezolvati?
Cel mai recent răspuns: ela88 , utilizator 11:57, 8 Martie 2011
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 243/2000 privind protecţia atmosferei

Art. 6. e) emisii fugitive − emisii nedirijate, eliberate în mediu prin ferestre, uşi, sisteme de ventilare sau prin deschideri similare

SECŢIUNEA a 2-a
Controlul surselor mobile şi al surselor difuze.

Art. 39 (3) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, surse difuze de poluare înseamnă sursele de emisii nedirijate de poluanţi atmosferici, cum sunt sursele de emisii fugitive
Art. 41 (2) În cazul în care este posibil din punct de vedere tehnic şi economic, sursele difuze se vor transforma în surse de emisii dirijate
Art. 47. − Constituie contravenţie ......si se sanctioneaza;
d) cu amendă de la 500 lei la 1000lei pentru persoane fizice şi de la 2000lei la 5000lei pentru persoane juridice, pentru încălcarea prevederilor art. 41 alin. (2);;)
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
doina_manuela, utilizator
fumul si gazele provin de la cosul de fum al vecinului care e la o distanta de cca 15 m de casa mea.nu e mai inalt decat casa mea. directia vantului e spre mine.si faptul ca e construit la jumatate de m de limita proprietatii contribuie.prin fata geamului imi trec nori de fum .curtea mi-e neagra.gatul ma arde.nu stiu daca mai rezist o iarna in casa mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii, deranjati de fumul emanat de la boiler al3xx al3xx Locuiesc la casa. Incalzesc apa la boiler cu lemne, fapt pentru care vecinii din spatele casei mi-au facut reclamatie , si am fost obligat de catre cei de la ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu jydanul jydanul la rabla am dorit sa duc 2 masini si sa cumpar una noua pe firma si m-am lovit de garda de mediu.fac import de decoratiuni interioare si jucarii.din 2002 pana ... (vezi toată discuția)
Firma de transport felisana felisana Vreau sa preiau contabilitatea unei firme de transport marfa si as vrea sa stiu cam ce este de facut. Daca sunt ceva operatii speciale de care trebuie tinut ... (vezi toată discuția)