avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare ITM incetare CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare ITM incetare CCM

Bună ziua! Am omis să notific ITM despre încetarea CCM la nivel de unitate, obligaţie prevazută de art. 33 alin (4) din Legea 130/1996. Din câte am vazut pe site-ul ITM, la depunerea noului contract colectiv, se solicită această notificare:( Oare mă vor amenda? Este posibil să prezint notificarea referitor la încetarea vechiului CCM odată cu depunerea documentaţiei cu noul contract negociat? Ce şanse am să scap cu bine din treaba asta?:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 24 Septembrie 2014
Din cate stiu , Legea nr.130/1996 nu cuprinde ncio sanctiune cu privire la faptul ca incetarea contractului colectiv de muncă nu a fost notificată, în termen de 5 zile, organului la care acesta a fost depus pentru înregistrare.
Buna ziua.
Aceasta obligatie de informare a ITM mai subzita dupa abrogarea Legii 130/1996?
Incetarea CCM nu se anunta la ITM , nici dupa intrarea in vigoare a Legii nr.62/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista contract colectiv de munca la ora actuala? tu_tu tu_tu Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractului colectiv de munca bvr bvr In cazul unei societati cu contract colectiv de munca expirat (de un an) care doreste sa depuna la directia muncii un nou CCM se poate vorbi de contraventie si ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca lilu68 lilu68 Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti,lucrezi la o societate particulara unde sunt 50 de angajati,nu avem contract colectiv de munca pe unitate (desi ar ... (vezi toată discuția)