avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie conform careia imobilul nu face parte din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie conform careia imobilul nu face parte din vreo asociatie de proprietari

Buna ziua,

Doresc si eu sa inregistrez un punct de lucru care se afla intr-o vila. Am inteles ca este necesara o declaratie din partea proprietarului conform careia nu exista asociatie de locatari + acordul acestora.

Pt acordul locatarilor am gasit un model, dar nu si pentru declaratia ca nu exista asociatie.

Va rog sa ma ajutati, nu vreau sa fac vreo boacana :)
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 20:50, 24 Februarie 2011
Declaratia respectiva este doar o mica formalitate si se poate scrie si cu mana, semnata si datata de catre proprietar.
<<Subsemnatul XY, in calitate de proprietar, prin prezenta declar pe propria raspundere ca imobilul situat in localitatea, strada nr., etc. nu este arondat la asociatie de proprietari. Dau aceasta declaratie spre a servi la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ......., in vederea ........>>
Cam asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces clienti. MihaiSss MihaiSss In luna martie am inchiriat o vila intr-un complex rezidential, am facut contract cu proprietarul pe firma la administratia financiara, am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini pentru sediul social mariuslm mariuslm Buna ziua, Unul din vecini, doreste semnatura mea pentru ca in apartamentul in care locuieste vrea sa detina sediul social pentru firma. In modelul tip ... (vezi toată discuția)
Acord pentru societate comerciala in apartament valiilie valiilie O societate comerciala poate functiona intr-un apartament doar cu acordul celorlalati proprietari? Care proprietari, de pe palier, scara, bloc? Ce acte ... (vezi toată discuția)