avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demers coasigurat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demers coasigurat

Imi spuneti va rog frumos ce acte trebuie aduse de angajat pentru ca sotia sa beneficieze de dreptul de coasigurat si daca aceste acte trebuie prezentate si la Casa de Sanatate sau medic de familie , pentru a fi luata in evidenta sau raman doar la contabilitate, eliberandu-se la cerere adeverinta de coasigurat?
Cel mai recent răspuns: rominaduca , utilizator 21:17, 24 Februarie 2011
Gasiti aici lista documentelor:
[ link extern ]

Alte detalii gasiti citind si acest articol
[ link extern ] /
Imi cer scuze, dar am niste nelamuriri. Din actele necesare reiese ca pentru a fi coasigurat trebuie sa fie luat si in intretinere, sau cel putin asa am inteles eu, iar pe alte forum-uri se spune ca daca esti coasigurat nu inseamna ca esti si in intretinere.Si la fel pe unele forum-uri am citit ca trebuie mers si la casa de sanatate pentru a inscrie coasiguratul, iar pe altele ca e ok sa duci actele la angajator si atat.
Multumesc f. mult pentru toate raspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati persoane fara venituri EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost in somaj 6 luni pana in dec 2014.Incepand cu ian 2015 imi platesc asigurarea de sanatate din mana(pt ca nu ... (vezi toată discuția)
Timp partial-asigurare sanatate-coasigurat atti atti Sunt angajat cu contract de munca –timp partial = 2 ore/zi – (perioada nedeterminata).In cazul acesta beneficiez de asigurare de sanatate ? Sotia ... (vezi toată discuția)
Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ... Chloej Chloej Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? ... (vezi toată discuția)