avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deplasare in afara Romaniei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deplasare in afara Romaniei

Buna seara. Va rog daca poate cineva sa imi dea un link cu legislatia referitoare la deplasari in afara tarii - societate comerciala in constructii- orice informatie mai noua este bine venita. Multumesc
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 08:22, 25 Februarie 2011
Aveti HG518/95.In plus fata de prevederile acestei hotarari, la diurna aplicati (L 285/2010)reducerea cu 25%( din octombrie 2010) si la aceasta valoare majorati cu 15% din ian2011 dupa care maxim deductibil aveti de 2,5 ori.EX Germania:
diurna cat I =35eurx0,75x1,15x2.5=75,47 eur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel diurna externa tibiard tibiard As dori sa stiu care este nivelul maxim deductibil al unei diurne acordate pt. o delegatie in Gemania al unui angajat al unui SRL. multumesc (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate kosamaria kosamaria Cine stie cum se calculeaz diurna in cazul unei deplasari in strainatate si cum inregistram cheltuielile pt combustibil si vigneta auto:folosesc cursul bnr si ... (vezi toată discuția)
Diurna externa hg518 gobriel gobriel buna , am studiat HG/518 , dar daca agajatorul se scade la stat cu aceasta suma \"Diurna maxima externa (Austria conform HG 518/1995 ) = 35 EUR x 0,75 x ... (vezi toată discuția)