avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperarea prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperarea prejudiciu

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns
s-a dispus urmarirea penala impotriva mea ca diriginte de santier pentru niste lucrari executate in 2007-2008 pentru decontarea eronata unor lucrari .aceste lucrari nici la data prezenta nu s-au receptionat garantia existant la beneficiar iar prejudiciul stabilit de experti ar fi in jur de 30000 lei sub valoarea garantiei de buna executie .
va rog sa-mi spuneti daca prejudiciul se poate recupera din garantie si ce alte masuri s-ar putea lua impotriva mea .
Cel mai recent răspuns: LorenaE , utilizator 08:15, 25 Februarie 2011
ne puteti prezenta care a fost motivarea privind antrenarea raspunderii penale impotriva dvs?
in ideea sa va prezint un raspuns pertinent
art 215 al 1.2.3 acceptarea la plata unor sume de bani in mod nelegal ,la data sesizarii parchetului suma invocata in sesizare a fost mai mare insa in urma efectuarii expertizei tehnico contabile suma finala este in jur de 30 000 lei
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
LorenaE, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dirigentie santier doinacarabet doinacarabet Cum poate fi solutionata urmatoarea problema:perioada unui contract de executie de lucrari si a unui contract de dirigentie de santier au expirat dar ... (vezi toată discuția)
Receptie lucrari crimea crimea Lucrez la o primarie pe postul de contabila .Am la plata niste lucrari efectuate in proportie de 0.25 din valoarea contractului adica 100000 lei din 430000 ... (vezi toată discuția)
Am o problema! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Apelez din nou la cunostintele d-voastra ca mau ajutat pina acum!Situatia e astfel:...am pierdut o suma de bani din cauza unei expertize ... (vezi toată discuția)