va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns
s-a dispus urmarirea penala impotriva mea ca diriginte de santier pentru niste lucrari executate in 2007-2008 pentru decontarea eronata unor lucrari .aceste lucrari nici la data prezenta nu s-au receptionat garantia existant la beneficiar iar prejudiciul stabilit de experti ar fi in jur de 30000 lei sub valoarea garantiei de buna executie .
va rog sa-mi spuneti daca prejudiciul se poate recupera din garantie si ce alte masuri s-ar putea lua impotriva mea .
art 215 al 1.2.3 acceptarea la plata unor sume de bani in mod nelegal ,la data sesizarii parchetului suma invocata in sesizare a fost mai mare insa in urma efectuarii expertizei tehnico contabile suma finala este in jur de 30 000 lei
Receptie lucrari
crimea
Lucrez la o primarie pe postul de contabila .Am la plata niste lucrari efectuate in proportie de 0.25 din valoarea contractului adica 100000 lei din 430000 ... (vezi toată discuția)
Am o problema!
razvandicu
Buna dimineata!Apelez din nou la cunostintele d-voastra ca mau ajutat pina acum!Situatia e astfel:...am pierdut o suma de bani din cauza unei expertize ... (vezi toată discuția)