avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este o succesiune legala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este o succesiune legala ?

In 2007 am mostenit de la matusa mea un apartament. Desi nu avea pe nimeni am facut un contract la notar in care eu ma angajam sa am grija de ea cat timp este in viata iar ea se angaja sa-mi lase apartamentul.

Este o succesiune legala ?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:20, 25 Februarie 2011
Nu este vorba de o succesiune ci de dobindirea sub conditie a imobilului prin act de vinzare cumparare legal incheiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mostenire petrolul30 petrolul30 Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit, daca ma puteti ajuta. Bunicul meu are 2 copii: baiat (tatal meu) si fata. Bunica mea a murit de mult timp. ... (vezi toată discuția)
Contestare testament mariusgoaga mariusgoaga buna seara, intimpin urmatoare situatie: matusa mamei mele mi-a lasat prin testament un apartament,(testamentul facut de mina,am fost la examenul grafolog si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ema69nyc ema69nyc As vrea sa stiu daca tata poate sa vanda apartamentul fara acordul meu. Mentionez ca mama este decedata si fratele la fel ....nu s.a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)