avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale arhiva unei firme radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

arhiva unei firme radiata

unde trebuie predata arhiva unei soc.com.care nu mai exista. Respectiva fiema a fost vanduta bucatica cu bucatica si arhiva a ramas a nimanui, ea este depozitata intr-o magazie care a apartinut acelei firme. Va rugam sa ne ajutati - cui trebuie sa i se predea arhiva, sa unde trebuie predata avand in vedere ca nimeni nu vrea sa o ia.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:22, 25 Februarie 2011
intrebati la Arhivele nationale:[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Pensie grupa 2 de munca Bradescu Eugen Bradescu Eugen Buna ziua,Am lucratca sef de ferma intr-un fost IAS, din 1979 pana in 2001,cand a fost lichidat.Am o vechime totala in munca de 37,2 ani.De la fostul IAS,am un ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl denisalacra denisalacra In cazul cesiunii partilor sociale (se vinde o soc.com.SRL) trebuie predate si toate documentele contabile de pana acum si in baza carui art.de lege? Daca ... (vezi toată discuția)