avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cetatean roman-cetatean strain, casatorie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cetatean roman-cetatean strain, casatorie incheiata in strainatate

Buna ziua, ma intereseaza sa aflu daca o casatorie incheiata in Europa de vest,intre cetatean roman si cetatean strain poate fi incheiata prin divort in Romania. In prezent, domicilul se afla in strainatate. este necesar schibarea domiciliului in romania pt a incepe actiunea in tara? Mentionez ca doresc obtinerea custodiei copilului minor.
Cel mai recent răspuns: Catalin Burcea - Birou de Mediator , Mediator 16:19, 25 Februarie 2011
Cred ca este mai usor de rezolvat la mediere, mergeti la un mediator din Europa de Vest sau din Romania, dar pentru a parcurge procedura medierii si dvs. si sotul trebuie sa fiti de acord cu aceasta procedura.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
Catalin Burcea - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minor, tatăl cetățean filipinez. se poate prin procedura medierii? Erin22 Erin22 1. Se poate face desface casatoria prin inermediul mediatorului? Stabilirea pensiei alimentare si domiciliul minorului se pot stabili in aceasi intelegere? ... (vezi toată discuția)
Custodie minor din concubinaj prin mediere herminast herminast Este vorba despre un copil de 14 ani, fata, care doreste sa studieze la tatal ei in SUA, cetatean roman rezident acolo dar care vine in tara destul de des. ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta de un catatean german ? Conquero Conquero Buna , In 2008 m-am casatorit cu un cetatean german , in Germania. Avem impreuna o fetita , nascuta in 2006 in tara . Copilul poarta numele meu de \" ... (vezi toată discuția)