avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea de sanatate la o societate privata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea de sanatate la o societate privata

Am 43 de ani si recomandarea medicului pentru operatie pe cord deschis,pentru reconstructia valvei mitrale.Am inteles ca operatia, daca este facuta in tara, ar costa cam in jur de 4-5 mii de euro,iar in strainatate intre 15 si 20 de mii de euro.Nu am posibilitatea financiara
nici macar pentru operatie in Romania,este o suma foarte mare pentru mine si familia mea si nu avem de unde sa facem rost de o asemenea suma.
Va rog sa-mi spuneti,daca imi fac o asigurare de sanatate la o societate privata,pot beneficia de aceasta pentru a ma opera?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:05, 27 Februarie 2011
Nu, asigurarea acopera un risc viitor,
intotdeauna asigurarea exclude acoperirea cheltuielilor medicale ori despăgubirile pentru afectiuni pe care le aveati in momentul semnarii asigurarii si nedeclarate ori ascunse

dar daca sunteti asigurata in sistemul asigurarilor de stat, legea prevede posibilitatea, suportarii costurilor unor astfel de interventii chiar facute in afara tarii
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
ContSters190351, utilizator
Asigurarea de viata se face cand esti sanatos...imi pare rau pentru dv.,ieri la varsta de 30 ani trebuia sa faceti asigurarea...asa ca nu va ramane decat sa va ganditi la viitorul copilului....
Asigurarea medicala in cazul dumneavoastra nu acopera operatia pe cord, la data semnarii unei astfel de polite trebuie complectat un formular privind starea d-vs de sanatate, iar pe urma, depinde de societatea de asigurari, va trebui sa faceti cateva investigati medicale...in cazul d-vs e cam tarziu! Polita pe care ati vrea sa o incheiati, va acoperi riscuri ulterioare, asa cum spunea colegul de mai sus, la data semnari unei astfel de polite trebuie sa fi ok din punct de vedere medical.
Puteti sa va incheiati o astfel de asiguare, in schimb nu puteti solicita despagubiri pentru o afectiune existenta inainte de incheierea acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala . dcozmin dcozmin Buna dimineata, as dori sa aflu unele detalii daca se poate, in privinta urmatorului aspect : In urma cu 2 luni am suferit o accidentare la o partida ... (vezi toată discuția)
Despagubire [editat] ionuthau ionuthau buna ziua iar revin cu aceasi intrebare chiar nu se poate face nimic chiar nu exista castig de cauza am o polita de sanatate la [EDITAT] in colaborare cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate lumifatu lumifatu am un nepot care in aceasta vara si-a dat licenta, s-a angajat part time dar munceste la negru! in urma unor probleme de sanatate a aflat ca trebuie operat la ... (vezi toată discuția)