avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de salariu: in cat timp se elibereaza o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de salariu: in cat timp se elibereaza o adeverinta de salariu ?

Adeverinta de salariu: in cat timp se elibereaza o adeverinta de salariu ?
Care este legea care reglementeaza in cat timp (zile) se elibereaza adeverinta de salariu necesara la dosarul pentru credit ?
Directorul (au trecut 10 zile) nu o semneaza, cu toate ca este redactata de secretara si semnata de contabil ?
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ? Cui ma adresez ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
cnss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 25 Februarie 2011
Puteti depune o sesizare la ITM, in cazul in care angajatorul nu va elibereaza o astfel de adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu elibereaza adeverinta venit angellykro angellykro Buna Ziua, [b]1. [/b]Cum pot determina angajatorul sa-mi elibereze adeverinta de venit necesara depunerii dosarului pentru obtinerea indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Predarea cartii de munca pup_me pup_me Buna , recent m-am angajat pe postul de secretara la o scoala care are pt prima data secretara,pana acum apartinea de o alta scoala din localitate unde d-na ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 40 de ani în învățământ și la incetarea c.i.m. ... brin brin Am lucrat 40 de ani în învățământ și la incetarea C.I.M. am solicitat angajatorului eliberarea de adeverințe cu v.brute ,sporurile permanente și ... (vezi toată discuția)