Parinti mei sunt despartiti dar nu si divortati eu locuiesc cu mama intru-un apartament iar tata locuieste cu altcineva de peste 20 ani si ar vrea sa-mi treaca mie pe nume apartamentul , eu sunt unicul lor copil tata acolo unde sta si cu cine sta nu are alti copii . Tata lucreaza pe un TIR si in ultimul timp a tot facut amenzi si acuma a zis ca sa imi treaca mie pe nume ca sa nu mai intampin greutati la primarie cand vreau sa platesc impoziul . Am fost la un notar si mi s-a spus ce tb sa aduc dar contractul de vanzare cumparare costa dublu fata de actul de donatie :(. Da-ti va rog un sfat ce ar fi mai bine sa fac el pune problema ca daca doamne fereste face ceva stricaciuni cu TIR-ul eu pot fi afectat cu actul de donatie? Va multumesc
in privinta mostenitorilor nu imi fac griji ca nu sunt , daca ar fi sa imi faca donatie si dupaia el e acuzat de distrugere si este dat in judecata eu voi fi afectat in vrun fel adica sa vina sa imi ia mie casa ? Sau o sa ii puna lui oprire pe venturi ? Va multumec pt raspunsuri