avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precizari - Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precizari - Titlul de proprietate

Intr-un titlu de proprietate daca avem la punctul A) dreptul de proprietate asupra locuintei in suprafata construita de xx mp, iar la punctul B) dreptul de folosinta asupra terenului in suprafata de yy mp, inseamna ca cei yy mp sunt metrii patrati de sub locuinta (casa), sau sunt cei din curtea casei ??? Va rog sa-mi raspundeti ....:(
Cel mai recent răspuns: GSX , utilizator 18:57, 3 August 2008
Interesati-va foarte clar la primarie ce a cerut. E un element esential deoarece legile succesive au prevazut anumite termene, si ultima (legea 10/2001) avea termen 3 ani. daca a depus peste termen, nu prea poate capata inapoi.
Acum 1 an am cumparat un teren impreuna cu un prieten- de fapt acesta mi-a dat partea lui de bani sa platesc terenul, el neputand sa vina la notariat cand s-a incheiat contratul pt ca a fost plecat din tara. In prezent figurez doar eu ca proprietar in actul de vanzare-cumparare. Exista vreo posibilitate prin care sa fie trecut si el in contractul de vanzare-cumparare ca coproprietar?:-/#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului acordat pentru teren atribuit in folosinta oneroasa( contract de inchiriere) Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Prin Decretul 58/1974 au fost preluati abuziv de catre Statul Roman, o suprafata de 800 mp, in urma instrainarii unei case cu terenul aferent. ... (vezi toată discuția)
Teren preluat de stat- legea 58/1974 zatti zatti Buna ziua. Socrul meu a detinut in proprietate un imobil compus din casa de locuit in suprafata de 101,30 m.p. si teren in suprafata de 450 m.p ,pe care le-a ... (vezi toată discuția)