avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vand firma cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vand firma cu datorii

Buna ziua, am o firma cu o datorie de 20.000 lei la stat la care sunt asociat unic. Am incercat sa o cesionez cuiva dar dosarul a fost blocat deoarece am incercat s-o cesionez direct, fara majorare de capital. Daca am dosarul blocat se mai pot face operatiuni la registrul comertului? Cat m-ar costa daca as vrea sa o dau? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
sandralungu, utilizator
Va pot solicita insolventa iar in cadrul insolventei ar putea solicita atragerea raspundereii administratorului. Legea 85/2006 si legea 31/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)