avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caracterizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caracterizare

este obligat fostul sef sa-mi dea mie personal caracterizarea pt ca el insista ca nu-mi da mie ci o trimite prin mail la noul loc de munca
Cel mai recent răspuns: ionutz24 , utilizator 21:34, 25 Februarie 2011
Nu,daca ati solicitat acest document,angajatorul trebuie sa va inmaneze personal acest document personal,potrivit Codului Muncii.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare de la fostul loc de munca ionutz24 ionutz24 acum 6 luni am demisionat cu demisie la zi de la firma care lucram ca sofer,pt. a pleca din tara.acum am venit inapoi si incerc sa ma angajez dar toate firmele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul angajator imihai76 imihai76 Buna seara, Respectuos va rog daca poate cineva sa-mi dea un sfat in problema urmatoare: In anul 2006 am lucrat intr-o institutie cu un contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Caracterizare de la ultimul loc de munca Dana1974 Dana1974 salutare! ce alte solutii ai atunci cind fostul tau patron ,,suparat pe tine \'\'nu vrea sa-ti de o carcterizare ,desi ai fost un angajat exemplu. Sunt ... (vezi toată discuția)