avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CONSULTARE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CONSULTARE

AM O DATORIE INTR-O BANCA SPANIOLA ....CREDETI CA IMI POATE LUA IMOBILUL CARE IL AM IN ROMANIA MENTIONEZ CA IE UN IMPRUMUT DE NEVOI PERSONALE FARA GARANTI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 26 Februarie 2011
din cate am auzit de la pers. cunoscute ce sunt in spania nu. dar in momentul in care te duci si lucrezi cu un contract de munca legal, pe baza numarului de asigurari sociale te identifica imediat si iti pune sechestru pe salariu pana la plata integrala a datoriei.
Daca obtine un titlu executoriu european se poate incepe executarea silita a acestui bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)
Datorii N_&_K_43 N_&_K_43 buna ziua..lucrez in spania am facut un imprumut la banca in spania.Problema este ca inainte castigam 1000euro;iar acum cu criza mi-au redus din orele de ... (vezi toată discuția)