avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort..

am depus actele de divort pe 19 ianuarie 2011 si imi spun ca prima infatisare este tocmai pe 17 ianuarie 2012 cum este posibil..si daca este o posibilitate sa schimb data de schimbare a dosarului multumesc frumos adi..
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:52, 26 Februarie 2011
Puteti formula o cerere motivata de preschimbare a termenului de judecata stabilit ... se va fixa un termen pentru solutionarea acestei cereri de preschimbare si daca instanta o gaseste intemeiata va dispune in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprogramare termen divort gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna ziua.noiembrie anul trecut, fratele meu a depus o cerere la notar de divort pe cale amiabila pe care, desi in prima faza sotia a semnat-o, dupa 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Termen divort noiembrie11 noiembrie11 daca s-a stabilit un termen pentru prima infatisare la procesul de divort, pot face ceva ca acesta sa aiba loc mai devreme? (vezi toată discuția)
Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)