avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se intampla daca nu ma prezint la proces?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se intampla daca nu ma prezint la proces?

am fost citata la tribunal pentru ca nu am achitat la timp doua facturi. ce se intampla daca nu ma prezint la proces? si daca le achit intre timp?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 12:54, 26 Februarie 2011
Nu este suficient sa le achitati...va trebui sa mergeti la primul termen de judecata, si sa faceti/prezentati aceasta dovada, in fata instantei.

In plus, veti fi obligata si la plata cheltuielilor de judecata efectuate de catre reclamant, daca acesta va solicita acest lucru.
inainte sa va actioneze in judecata...v-au triumis o somatie ceva?
nu este obligatoriu sa va prezentati insa daca nu aratati in instanta ca ati achitat intre timp veti fi executata silit. puteti depune inscrisurile si prin registratura daca nu vreti sa va prezentati si solicitati judecarea in lipsa potrivit art. 242 pct 2 CPC, puteti face asta in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Reclamantul are obligatia sa se prezinte la judecatorie? ContSters191229 ContSters191229 In calitate de reclamant intr-un proces civil de anulare a unui act,am obligatia sa ma prezint personal la judecatorie la termenul din citatie sau pot sa ... (vezi toată discuția)
Girant in imposibilitate de plata visinescu iulian visinescu iulian Am girato pe fosta sotie in anul 2005 pt. achizitionarea a doua telefoane mobile de la o firma x in valoare de 2700.00 lei, am platit cateva rate la inceput ... (vezi toată discuția)