avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat atestare fiscala

In cazul incheierii anticipate a unui contract de leasing pt un autoturism,prin cesiunea de catre o persoana juridica catre o persoana fizica,certificatul de atestare fiscala pentru declararea bunului la DITL trebuie eliberat pe numele firmei utilizatoare sau firmei de leasing ?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 12:44, 26 Februarie 2011
Certificatul fiscal se va emite pe numele celui care are inscris in rol autoturismul in momentul perfectarii actelor. Abia dupa ce deveniti proprietar si faceti declaratia in acest sens la DITL , se va emite un certificat pe numele noului proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat atestare fiscala CristianBunea CristianBunea Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sunt persoana fizica,am preluat prin cesiune un contract de leasing pt un autoturism de la o societate ... (vezi toată discuția)
Speta masina leasing ContSters48867 ContSters48867 O masina cumparata prin Contract de Leasing pe firma in 14.03.2006, vanduta in anul 2007, in data de 26.11.2007 prin Contract de novatie s-a predat leasingul. ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmanarii fisei fiscale la cumpararea unui autoturism colyro colyro Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)