avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot recupera investitiile ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot recupera investitiile ?

buna ziua,
am avut un contract de inchiriere cu o firma, iar termenul de incheiere al contractului este la data de 10 aprilie 201. Contractul l-am facut la notar si bineinteles si la finante.
In contractul facut la notar s-a stabilit de comun acord cu chiriasul o clauza in care se prevede ca toate investitiile pe care acesta le face casei sa ramana propietarului, dupa incetarea contractului, fara a avea vreo pretentie baneasca sau de alt fel chiriasul.
Chiriasul, a pus termopane, a pus aer conditionat, gresie si a zugravit interiorul si exteriorul in culorile dorite de el.
Acum ca urmeaza sa plece chiriasul, eu trebuie sa-l instiintez in scris ca toate investitiile facute de el trebuie sa-mi ramana mie? Instiintarea se face cu cate zile inainte de finalizarea contractului?
Cum pot proceda in termenul cel mai bun, ca in caz ca nu respecta clauza sa-l pot da in judecata?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen silva , utilizator 22:34, 26 Februarie 2011
il instiintati de expirarea contractului si atat, daca vrea sa ia termopanele il dati in judecata.
instiintarea o fac in scris cu 30 de zile inainte de expirare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi avocati, doua pareri diferite si o problema carmen silva carmen silva Sunt intr-o mare problema. Vreau un raspuns cert si la obiect care sa ma ajute . Mama mea a inchiriat in 2005 o casa unei persoane fizice pe numele de Popescu ... (vezi toată discuția)
Fotografiile pot fi constituii dovezi carmen silva carmen silva Buna ziua, am avut ulterior un imobil inchiriat unei firme. Chiriasul imobilului a facut unele investitii pe cheltuiala sa in interiorul casei, bineinteles ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui spatiu comercial leniri leniri Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns la o intrebare, mai intai o sa va descriu problema: parintii mei au un spatiu, aflat la parterul casei, pe care l-au ... (vezi toată discuția)