avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concediu maternitate,eventual AVOCAT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concediu maternitate,eventual AVOCAT

buna,dak poate sa ma lamureasca cineva..cum se procedeaza mai exact pt a obine indemnizatia de maternitate..spre ex.:am lucrat un an (cu carte de munk) din 09.2008 -09.2009 dupa care am lucrat fara carte de munk in 2010 pana in luna iulie/am ramas insarcinata in acest timp(in aprilie2010 /am nascut p28 dec 2010) vreu sa stiu dak ma incadrez in a obtine indemnizatia..unii zic da..altii nu..k trebuia ultimele 12 luni lucrate...altii k 12 luni in ultimele 24..)va rog mult dak stie cineva exact..conditiile..ce trbuie si unde trebuie sa merg /astept raspuns (eventual chiar p mail andadraghiciu@yahoo.com)
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:28, 26 Februarie 2011
Trebuie ca in ultimele 12 luni trebuia sa aveti contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva a asigurarilor sociale pt. indemnizatie copil ContSters95960 ContSters95960 Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 5-a. Pana la sfarsitul lunii februarie ( mai exact 26 feb.\'09 ) am beneficiat de ajutor de somaj. De atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Imi poate da cineva un raspuns, va rog? concediere gravida ana_marya ana_marya am si eu o intrebare: lucrez k bucatar d 1 an jumate la un rest k carte d munk...eu am ramas insarcinata acum 2 luni si am anuntat la munk,am dus si de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil olivia27 olivia27 buna ziua,,,sunt insarcinata in 3 luni,,,,la sf luni mai2013 ar trebui sa nasc,,,dar marea mea problema este dak beneficiez de indemnizatia crestere copil de 2 ... (vezi toată discuția)