avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... fondul pentru protectia victimelor strazii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

fondul pentru protectia victimelor strazii

in cazul in care intr-un proces cu vatamare corporala in urma unui accident rutier intervine fondul pt protectia victimelor strazii si partea vatamata va primi banii de la fpvs,m-ar interesa cum isi vor recupera banii cei de la fpvs de la mine,eu fiind persoana vinovata de accident?care sunt procedurile?mentionez ca nu am absolut nici un bun pe care sa-l pot valorifica,nu detin nici o proprietate,sunt un simplu angajat pe un salariu de 600 de lei!
Cel mai recent răspuns: maximrodica , utilizator 19:13, 24 Iulie 2011
ii dai ce trebuia sa-i dai de la inceput adica polita ta RCA, daca faceai lucrul asta de la bun inceput nici nu mai era nevoie sa se apeleze la fondul pt protectia victimelor strazii
Fondul va recupera banii de la dvs. printr-o actiune separata si va va urmari bunurile, inclusiv salariul, pana va veti imbogati.......#-o
Salariul este tot un bun care va apartine si vi se va pune poprire intr-un anumit cuantum pana la achitarea intregii datorii fata de FPVS.
Sa inteleg ca masina nici nu era a dumneavoastra, nici nu are asigurare RCA? Poate puteti ajunge la o intelegere cu proprietarul masinii, sa suporte el macar o parte din despagubiri, pentru ca nu doar bunurile, ci orice forma de venit va fi luata in considerare pentru recuperarea sumei respective. Iar daca venitul dumneavoastra lunar ramane mic, va dura foarte mult timp pana veti scapa de aceasta datorie.
Cum procedeaza FPVS pentru recuperarea banilor platiti partii vatamate? Fondul va pune "stapinire" pe bunurile pe care le ai sau se poate incheia o intelegere (contract) de returnere a sumei respective ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare pv, recuperare pagube materiale niradu niradu Buna ziua, In data de 22.08.2014, in Piata Charles de Gaulle, am intrat in coliziune cu un alt autoturism. Dupa ce au fost date declaratiile si a fost ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei si nu avea rca alexro28 alexro28 am avut Accident cu masina firmei si nu avea rca si acum mie a venit notificare de la firma de casaco la care a avut omul care l-am lovit si imi cere sa i ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)