avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Executare silită

am nevoie de un sfat

Sunt divortata dar inca nu am hotararea definitiva deci sunt inca pe nulele fostului sot.
In timpul casniciei in urma cu trei ani am luat bani 130mil BANI vechi de la cetelem.Partajarea nu sa facut deprece avem un apartament de la fosta socra cu cuntract vanzare-cumparare si atuci cand am bagat partajul fostul sot a bagat unproces de similare la vanzarea apartamentului cea ce a intrerupt partajul .MENTIONEZ CA NOI NU I-AM DAT BANI FOSTEI SOCRE.De 6 luni eu nu am m-ai platit rata pentruca tpote lucrurile au ramas la el ,am bagat gaze eu fiind data in judecata de banca .Am primit o hartie prin care mi se comunica ca daca pana pe 3 martie nu plt suma de bani mi se ia din lucruri sau casa si o sa platesc si cheltuielile de judecata si tot ce include acesta .Eu i-am spus fostului sot ca nu mai vreu nici casa nici lucruri cu tote ca am investit si eu bani pentru lucruri si renovarea apartamentului lucrand in tara la negru si in stainatate dar renunt la tot ca sa nu ma m-ai dea in judecata prt copil el revenindumi mie.Nu am facut nimic scris ca renunt la lucriri sau la casa .vreu sa stiu daca eu pot poti ceva ca nu am continuat sa platesc rata inafara faptului ca o sa ea casa sau lucrurile daca el nu o sa vrea sa plesca rata daca tot se foloseste de lucruri eu locuind la mama acum .Astept raspunsuri MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 08:20, 27 Februarie 2011
In procesul de divort si incredintare a copilului ati epuizat toate caile de atac (apel si recurs)??
Privind partajul bunuri mobile si ""imobile"",
In contractul de vanzare-cumparare al apartamentului sunteti trecuta si D-voastra ? Daca da ? Nu poate sa vanda apartamentul printr-o simulare, deoarece acel act este lovit de nulitate absoluta, La facerea trazactiei trebuie sa fiti semnatara actului de vanzare.
Restul de creanta datorat, de la separatie instanta care va solutiona cererea de partaj, va tine cont cum va repartiza obligatia de plata,
Sunteti imprumutatorul si ex.sotul comprumutat? privind creditul ?
Dati si aceste elemente..!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dodorel62 dodorel62 Am o casa de la parintii mei cu vanzare cumparare cu drept de intretinere , dar intre timp ei au decedat.Eu m-am despartit de fosta sotie acum 3 ani si m-am ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort dany1972 dany1972 Buna sera,am si eu o intrebare Dupa plecare mea la munca in strainatate sotia a parasit domiciliul a luat si fetita noastra cu ea a bagat divort si s-a si ... (vezi toată discuția)