avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caracterizare de la ultimul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caracterizare de la ultimul loc de munca

am vb cu fostul sef sa imi dea o caracterizare si nu vrea decat daca ii duc eu una tip,unde as putea sa gasesc una tip dar care sa ma avantajeze?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 19:21, 27 Februarie 2011
Ceea ce solicitati fostului sef este recomandare.
Cautati model de recomandare pe net, veti gasi cu miile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare de la fostul loc de munca ionutz24 ionutz24 acum 6 luni am demisionat cu demisie la zi de la firma care lucram ca sofer,pt. a pleca din tara.acum am venit inapoi si incerc sa ma angajez dar toate firmele ... (vezi toată discuția)
Caracterizare jandarmi onitzza_31 onitzza_31 as dori si eu un model de caracterizare pentru jandarmi ...diriga mea nu vrea sa mi-o faca X-(cn ma ajuta ?va rog din suflet adresa mea onitzza_31@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort romanik romanik Daca vreau sa depun o cerere de divort, trebuie sa mi-o redacteze un avocat? Eu nu cunosc termenii de specialitate care trebuiesc folositi in cerere. Se ... (vezi toată discuția)