avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pentru indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pentru indemnizatie CCC

Buna ziua,
Am si o intrebare: unde trebuie sa ma indrept pentru completarea unei rubrici dintr-o adeverinta, in vederea acordarii indemnizatiei pentru crestere copil?
Adica, am primit o adeverinta in care angajatorul trebuie sa completeze veniturile realizate pe ultimele 12 luni din ziua nasterii copilului. eu am trimis aceea adeverinta la firma unde am lucrat (mentionez ca de la data de 12 dec.2010 sunt trecuta in somaj, si implicit in medical iar pe 11 ianuarie 2011 am nascut) dar din febroarie 2010 pana in dec 2010 a fost copletata, ceea ce inseamana 11 luni luna nasterii copilului ianuarie 2011 cine trebuie sa mi-o copleteze si ce trebuie scris in aceea rubrica pentru a nu intampina probleme? cei de la fortele de munca sau AMOFM?
Va rog daca se poate sa-mi dat un raspuns cat mai repede pentru a putea depune dosarul.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: visan laura , utilizator 21:02, 27 Februarie 2011
1. Fortele de munca = AMOFM.
2. Daca la data nasterii copilului erati in somaj indemnizat adeverinta va este completata de AMOFM.
Va multumesc, pentru rapiditatea raspunsului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului mona78_bz mona78_bz Buna seara! Pana in luna decembrie 2010 (inclusiv) , am beneficiat de somaj . Din ianuarie 2011 si pana in prezent am fost in evidentele agentiei judetene ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului bogdaner bogdaner sotia urmeaza sa nasca in luna ianuarie 2011.eu am lucrat pana in aprilie 2010 timp de 3 ani si cateva luni dupa care am intrat in somaj.la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Concediu femei insarcinate cu contract pe perioada determinata danaturcu danaturcu buna, sunt angazata pana in data de 18.05.2015,iar eu intru in concediu pe data de 4.05.2015,pot beneficia de cei 2 ani de concediu? Dava da ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)