avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM nedeterminat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM nedeterminat

Atunci cand am sustinut interviul de angajare am fost informata ca voi avea contract de munca de perioada determinata.
In prima zi de munca, angajatorul mi-a pus in fata contractul de munca necompletat si mi-a explicat ce se va scrie la fiecare item, dupa care mi-a cerut sa semnez. L-am rugat sa imi completeze totusi in scris ceea ce mi-a explicat si a refuzat. In cele din urma m-a convins sa semnez (vina mea!).
Dupa o luna de la angajare cer si eu contractul care mi se cuvenea (unul dintre cele 3 exemplare) si observ cu stupoare ca acolo e scris CONTRACT PE PERIOADA DETERMINATA DE 3 LUNI!!! Ce se poate face in acest caz? Practic angajatorul a schimbat ceea ce m-a informat initial?
Multumesc pentru orice informatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:01, 19 Mai 2008
:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamentului de postare nu aveti voie sa postati aceeasi intrebare de mai multe ori. Deja acest mesaj l-ati postat de 3 ori pe alte topicuri.
Acest topic va fi inchis., astfel incat veti urmari raspunsul la problema dvs pe un singur topic care va ramane deschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. pe durata determinata panait_daniel panait_daniel As dori sa stiu daca la sfarsitul perioadei maxime pentru care se poate incheia un contract de munca pe durata determinata, angajatorul este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata ella2389 ella2389 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca il cunoasteti. Care este perioada minima pe care pot angaja pe cineva pe perioada determinata? De cate ori pot ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ACUM 2 luni am plecat din firma mi sa dat salariul am trimis pe cineva prin procura sa imi ridice banii.PE fostul angajator lam reclamat la ITM,garda ... (vezi toată discuția)