avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neachitat

Buna seara. Sotul meu a contractat 2 credite inainte de a ne casatori. Am cunostinte in ceea ce priveste unul dintre ele. Este facut la Raiffeisen, in valoare de 700 si ceva de euro, a ajuns la termenul de plata la inceputul lui 2009, iar undeva in 2008 cand am fost sa ne interesam penalitatile erau deja de vreo 500 si ceva de euro. Ma intereseaza in ce mod ne afecteaza daca nu il achitam, se prescrie cumva, au drept sa ne bage penalizari la nesfarsit? Nu cunosc legislatia in sensul asta. Sper ca am dat suficiente detalii.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 22:29, 27 Februarie 2011
Un credit nu se prescrie: se achita. Penalitatile curg in continuare pana la achitare. Se va proceda la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Amenda primita dupa 1 an si 4 luni gibrinel gibrinel Buna ziua, Ieri am primit o scrisoare din Italia privind o amenda de circulatie primita in mai 2015 (acum 16 luni). In amenda zice ca am depasit limita ... (vezi toată discuția)
Penalizari cass ddaannbz ddaannbz Buna ziua, Am o restanta la un PFA in valoare de 6500 ron din 2007. Cu penalitatile de rigoare suma a ajuns acum la 11300 ron.Intrebarea mea este pana unde ... (vezi toată discuția)