avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum trebuie sa procedez? insolventa?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum trebuie sa procedez? insolventa?

Buna ziua,
Am o societate comerciala (SRL) infiintata in 2007 ce nu a avut activitate pana in prezent. Asadar s-a cumulat tot forfetarul ce ar fi trebuit platit (nu am posibilitatea nici sa-l platesc, iar inainte de introducere pe de-o parte nu aveam posibilitatea sa suspend firma, iar pe de alta parte doream sa incep activitatea... dupa introducerea forfetarului nu am mai avut financiar posibilitatea nici sa platesc nici sa incep o activitate).
Cum trebuie sa procedez fiindca nu vreau sa ma trezesc cu ceva probleme mai grave decat aceasta datorie... Trebuie sa declansez procedura de insolventa? Cum pot face asta si ce urmari are? Voi mai putea sa-mi deschid firma dupa o astfel de procedura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:23, 1 Martie 2011

Cum trebuie sa procedez fiindca nu vreau sa ma trezesc cu ceva probleme mai grave decat aceasta datorie... Trebuie sa declansez procedura de insolventa? Cum pot face asta si ce urmari are? Voi mai putea sa-mi deschid firma dupa o astfel de procedura?

firma se poate dizolva , lichida si radia
va puteti face o noua societate oricand

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in insolventa? pansii pansii Buna ziua, Am o societate infiintata in 2008, pe vremea impozitului forfetar. Societatea nu a desfasurat activitati economice, nu s-au inregistrat venituri ci ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala neamtu.george neamtu.george Detin o societate comerciala cu urmatoarele probleme : -are restante la achitarea TVA si a impozitului forfetar aferent 2009 si 2010 -nu mai desfasoara decat ... (vezi toată discuția)