avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decl.112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decl.112

Buna ziua tuturor!
Am depus decl.112 la ghiseu , astazi cand m-am uitat pe site-ul de verificare al ANAF ,am gasit urmatorul mesaj de eroare validare: `` Eroare la validarea mesajului XML.Mesajul XML nu este formalizat conform schemei de definitie.
Expected attribute : nume in element
coAsigurati@mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaatie:v1

Expected attribute : prenume in element
coAsigurati@mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaatie:v1``

Nu inteleg nimicsi nu stiu ce sa fac!
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:22, 1 Martie 2011
Ar fi trebuit ca in momentul cand ati terminat de completat declaratia ca atare ,inainte de generarea fisierului XML sa mergeti pe mesajul eroare si in felul asta vedeati toate erorile pe care le aveati .
Dar nu am nici un mesaj de eroare!
Tocmai de asta nu, inteleg ce se intampla .
Vad ca apare eroarea coasigurati. Aveti introdus vre-un coasigurat?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratie 112 radugabriela radugabriela Am primit aceasta eroare la depunearea unei declaratii 112, este o societate cu un singur angajat pentru care am depus lunar declaratia 112.Oare sa fie din ... (vezi toată discuția)
Poate fi semnata electronic declaratia 112 generata din aplicatia de verificare a mfp??? eliasav eliasav Teoretic Soft-ul J de validare date din fisier XML pentru formularul D112 pus la dispozitie de ANAF este numai pentru verificarea corectitudinii datelor ... (vezi toată discuția)