avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre custodia copiluluii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre custodia copiluluii

Buna ziua,doresc sa depun o cerere pt custodia copilului.Doresc sa fiu informat ce sanse as avea eu ca tata sa obtin aceasta custodie.Tin sa mentionez ca mama copilului a renuntat la concediul pt cresterea copilului,aceasta lucreaza de dimineata pana seara,prin urmare de educatia copilului se ocupa mama acesteia.Eu am un loc de munca care imi permite sa imi petrec mai mult timp cu copilul,si am conditii mai bune pt educarea si crestere micutei.Iar in momentul de fata,mama copilului nu imi mai da voie sa va vizitez copilul decat in prezenta ei.adica seara de la 19 la 20:30.
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 10:18, 28 Februarie 2011
Puteti introduce aceasta actiune, insa trebuie sa stiti ca instanta are in vedere aspecte de ordin obiectiv, in sensul de a proteja interesele copilului. Inteleg ca motivul principal este faptul ca mama petrece putin timp cu copilul, dar pentru ca lucreaza...ceea ce faceti si dumneavoastra...Ramane la aprecierea judecatorului, in raport de probele administrate in dosar.
Dar puteti formula, si sigur veti avea sanse de reusita mari, o actiune avand ca obiect stabilire program de vizita, cu posibilitatea de a lua copilul la domiciliul dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare custodie minor de 8 ani si jumatate catre tata catescudoru catescudoru Sunt casatorit de 11 ani.In urma casatoriei a venit pe lume un baietel,acum in virsata de 8 ani si jumatate.De circa 3 luni sunt in divort,si doresc ... (vezi toată discuția)
Copilul meu trebuie sa stie ca are tata! _adrian_ _adrian_ Buna ziua! Sunt un tatic lipsit de bucuria de a-si vedea copilul cum creste in armonie, intr-o familie normala. La inceput parea ca suntem si noi o familie ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)