Sunt agent de vanzari la o firma, iar luna aceasta mi s-au oprit bani din salariu pentru ca una din firmele de care ma ocup are doua facturi restante la noi. S-a facut o noua livrare de marfa la aceasta firma , iar sefii mei s-au suparat si mi-au oprit mie banii pentru aceasta factura. Este normal sa se intample asa ceva? Ce as putea sa fac ca sa-mi recuperez banii?
Va multumesc!
Orice retinere din salariu se poate face doar in baza unui titlu executoriu, ceea ce nu exista in cazul dumneavoastra.
Daca aveti dovezi va puteti adresa ITM sau instantei.
Nicio retinere din salariu nu se poate efectua fara a exista un titlu executoriu. Daca societatea considera ca prin activitatea dumneavoastra ati prejudiciat in vreun fel societatea, trebuia sa va actioneze in instanta pentru repararea eventualului prejudiciu. Aveti posibilitatea sa va adresati instantei solicitand obligarea societatii la returnarea sumelor retinute ilegal.
Oprire salariu
gruiacatalin
Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire ... lucrez la o societate din Ialomita de 6 ani , si abia acum am aflat ca in anul 2008 , mi-au oprit aproape tot salariul ... (vezi toată discuția)