Buna ziua
Acum 2 ani am achizitionat un apartament printr-un credit bancar la care mai am de platit 8 ani, si am girat cu acest apartament .De cand am fost disponibilizat, eu m-am straduit sa platesc in continuare ratele la acesta
Pe de alta parte, eu mai am alt credit la alta banca, la care am incetat platile pentru ca nu am de unde sa platesc. Ar putea aceasta banca sa demareza o actiune prin care sa imi ia apartamentul pentru care platesc rate la banca cealalta?
Multumesc
Da, puteti fi executat silit insa primul creditor va avea prioritate la recuperarea creantei.
Incercati o refinantare a creditului la care ati oprit platile, inainte ca situatia sa se complice, in defavoarea dvs.
Cautati in forum, topicuri similare, deoarece subiectul a mai fost dezbatut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Credit bancar
flavius26
Buna ziua,
Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Sechestru
ioanaiux
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)